Windows 8 Windows 8

Windows 8
Mooi, snel, vloeiend

Nieuw ontwerp

We hebben Windows van begin tot eind opnieuw ontworpen. Het is gemaakt om te werken zoals jij dat wilt. Zo houd je makkelijk conctact, volg je sites en kun je doen wat je het liefste doet.

Persoonlijk

Mooi en vloeiend. Dat is het nieuwe Startscherm. Het geeft direct toegang tot de dingen die voor jou belangrijk zijn. Richt het in zoals jij dat wilt en stem het helemaal op jouw wensen af.

Staat als een huis

Het is op de fundamenten van Windows 7 gebouwd en meer. Zo kun je nog veiliger surfen, is er een betere accountbeveiliging en ouderlijk toezicht. En start je Windows 8 PC sneller op en werken je apps sneller.


Overal bereikbaar

Overal mee naar toe te nemen

PC´s en tablets met Windows 8 verbruiken standaard minder stroom en hebben een langere batterijduur. Zo heb je meer tijd om te doen wat je wilt, waar je ook bent. En ben je geen tijd kwijt met het zoeken naar een stopcontact.

Jouw Windows, overal

Je instellingen en toepassingen verhuizen met je mee. Log in op één van je Windows 8 apparaten en haal direct instellingen en apps binnen. Gekochtte Apps kun je gebruiken op maximaal 5 PC´s of tablets.

Verbinding via de cloud

Je bent altijd up to date via de Cloud. E-mail en apps blijven verbonden en staan klaar wanneer je ze nodig hebt. Bewaar alles wat je hebt op SkyDrive zo hebt je ze altijd bij de hand. Foto's, video's, e-mail en bestanden, wat je maar wilt.


Werk en plezier gaan samen

Het gemak van twee werelden

Met Windows 8 heb je zowel het gemak en de mobiliteit van een tablet en de productiviteit van een PC.

Multi-tasken met Snap

Chat met een vriend of vriendin terwijl je op de kaart kijkt of je ergens lekker kunt eten. Of bekijk een video terwijl je aan het werk bent. Zet twee apps of programma's naast elkaar en doe alles tegelijk.

Persoonlijk en leuk

Alles dat jij belangrijk vind krijgt een vaste plek op het Startscherm. Of dat nu je vrienden, sites of apps zijn. Met één druk op de knop maak je contact. En wat dacht je van het Afbeeldingswachtwoord? Gebruik je favoriete foto als wachtwoord door een patroon over de foto te maken en vergeet al die verschrikkelijke wachtwoorden.


TERUG NAAR BOVEN